Owlcrate box

Ahoj všichni!
Dnes si trochu odpočineme od klasických recenzí a podíváme se na knižní box s názvem Owlcrate. U nás v ČR už byl pokus o něco podobného - Knihobit. Nicméně moc dlouho nevydržel a jestli se nepletu, v současnosti už ani nefunguje. O žádné další krabičce tady u nás jsem zatím neslyšela, takže jestli o něčem víte, můžete mi to napsat do komentářů. Teď už ale zpátky k Owlcrate.


Jak už jsem zmiňovala, jedná se tedy o knižní box ze zahraničí. Můžete si objednat předplatné na několik měsíců, nebo, stejně jako já, jednorázově. Každý měsíc mají na stránkách uvedené téma, které se boxu týká, takže si z části můžete udělat představu, jaké téma boxík má. Jinak pakliže chcete objednávat box jen jednou, je nejjednodušší objednat ho jako dárek (gift). Krabička stojí 29.99 USD, což je asi 653 Kč, musíte ale počítat i s tím, že budete platit poštovné. Já jsem nakonec za balíček i s poštou dala asi 40-45 USD. Měli byste se tedy vejít zhruba do 1 000 Kč. Balíček jsem objednala už někdy v srpnu a zhruba v polovině září ho odeslali. Nakonec přišel poměrně rychle a ani žádné CLO jsme neplatili. Teď už se ale pojďme podívat, co se v zářijové krabičce nacházelo.

Tématem pro měsíc září bylo Mythical Creatures, tedy mýtická stvoření. Do emailu mi po objednání balíčku přišla malá nápověda a trochu ukázka toho, co by v balíčku mohlo být. Nebojte se ale, že by vám to celé vyzradili. Spíš to byla taková ukázka, která vás naláká, ale nic moc neprozradí.
Po otevření balíčku na mě vypadla kartička, ve které jsou jednotlivé věci popsané a také spousta papírků, které věci chránily před poškozením (a taky dělaly ozdobu).




A po vyndání papírků...

Jako první mi padla do oka lahvička vpravo - sůl do koupele s názvem "Son od Poseidon". Dále v balíčku vidíme krásnou dřevěnou záložku, tématicky sladěnou ke knize (kterou uvidíte za chvilku), placku, která je tuším v každém balíčku podle tématu a nakonec ještě taštička/peněženka s draky. 





Říkáte si, co to leží pod všemi těmi drobnostmi? Myslím si, že obaly na knihy ve formě "kapsy" od BookBeau už jste určitě postřehli. A já mám velkou radost, že konečně také jeden vlastním a nebudu mít zničené knihy, ani když je budu mít v batohu mezi vším ostatním. Obal je krásně vyztužený a pevný, takže by knihy měl ochránit. 


A to nejlepší nakonec - kniha! Tentokrát se jedná o fantasy knihu plnou nadpřirozených schopností. V balíčku u knihy byl ještě dopis od autorky a taky samolepka s podpisem. A pozor - kniha je ve speciálním vydání přímo pro Owlcrate - normálně je písmo na obale stříbrné. 



Na dně se ještě skrývala upoutávka na další balíček a samolepka Hagrida <3. A nakonec ještě pár fotek celého obsahu.




Jak se vám boxík líbil? A máte nějaké další tipy na krabičky ať už v ČR, nebo v zahraničí?

Komentáře

  1. Vypadá to úžasně. Ale já jsem hodně velký šetřílek, takže bych do toho nešla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta cena je naráz sice vysoká, ale a druhou stranu je tam spoustu věcí, co se normálně moc sehnat nedá... plus podpis autora :)
    Ale chápu tě.
    N.

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi lákavé 😍😍 v balíčku je opravdu plno nadherných věcí ☺ a ta záložka, je úžasná 💜💜

    OdpovědětVymazat
  4. Owlcrate už mě dlouho láká, škoda že je s tím poštovným tak drahý :) Jsou v něm moc pěkné věci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása :) Za tu cenu se to asi vyplatí, ale zatím o Owlcrate nepřemýšlím... Mohl by někdo udělat něco stejně kvalitního u nás, vůbec bych se nazlobila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by určitě bylo fajn. U nás byl nějaký takový pokus ten Knihobit, ale pokud vím, moc to nevyšlo...
      N.

      Vymazat
  6. Owlcrate je opravdu lákavý, ale ta cena mě hodně odrazuje. :D Každopádně krásné kousky ti přišly. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Owlcrate mě láká už dlouho, ale v poslední době jsem od několika lidí slyšela, že jeho úroveň klesá. Takže spíš vyzkouším Fairyloot. :) Myslím, že od Knihobitu u nás nic dalšího nevniklo, a je to podle mě škoda.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky