Knižní radůstky #1

Ahoj všichni!
Vítám vás u dalšího článku a dnes to budou první knižní radůstky. Ještě bych chtěla říct, že toto není žádná spolupráce, ale knížky jsem si objednala sama ze stránky albatrosmedia.cz.
Objednala jsem si dvě knihy, celkem za 190 Kč, což je podle mě super cena. Pojďme se na ně podívat zblízka.

1) Prožila jsem něco neuvěřitelného 
Zdroj obrázku
Autor: Věra Řeháčková
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 151
Cena: 90 Kč
Anotace: Do čtrnácti let byla Lenka zamindrákovaná - mizerný školní prospěch, rodinné prostředí jakbysmet, a navíc lupénka. Změna v Lenčině životě nastane, když její kožní nemoc vyléčí Nina pomocí kamene šungitu. Lenka se s Ninou a její rodinou rozjede do daleké Karélie vzácný kámen hledat. V drsné přírodě nedaleko severního polárního kruhu Lenka zažívá nebezpečná dobrodružství a konečně poznává samu sebe včetně svých léčitelských schopností. A kromě toho se v nehostinné chladné krajině setká s něčím, co naprosto nečekala : s první láskou. 

2) Čarodějka z Turlinghamu
Zdroj obrázku
Autor: Ellie Boswellová
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 200
Cena: 100 Kč
Anotace: Být dcerou ředitelky na Turlinghamské akademii není snadné. Sophie nespí ve škole, proto přichází o spoustu půlnočních večírků a nočních klepů. A když se objeví Katy, nová studentka, vypadá to, jako by snad očarovala všechny Sophiiny kamarádky. Katy sice není čarodějka, ale v Turlinghamu nějaká je. Katy pochází z rodiny lovců čarodějnic, jejichž prací je zastavit zlou magii. A Sophie se rozhodne jí pomoct- uděká cokoli, jen aby byla Katy pryč a její život se vrátil k normálu. Ale potom, co zjistí, už její život nikdy normální nebude! 


Komentáře

Oblíbené příspěvky