Barvám neutečeš - Praha 2016

Ahoj všichni!
Kdo sleduje můj instagram už asi ví, že jsem se letos účastnila běhu Barvám neutečeš.  No, nebudu vám tvrdit že jsme celou dobu běželi, ale snaha byla :)
Kdo by nevěděl, barvám neutečeš je (cituji) zábavný rodinný běh ve víru barev. Nicméně se nejedná o závod a je jedno, jak se do cíle dostanete. Co je ale na tomto běhu trochu netradiční jsou barvy, kterými vás zasypou na každém kilometru, tedy pětkrát. Navíc v poslední zóně jsou společně se zelenou barvou ještě třpytky.



Hlavním charitativním partnerem je letos Nadace O2, která za každého účastníka věnuje 50 Kč Lince bezpečí.
Podrobnější informace naleznete na stránce barvám neutečeš a nebo se ptejte dole v komentářích, kdybych něco zapomněla zmínit.
My jsme běželi od jedenácti hodin, tudíž první běh. Dobré je, že nepustí všechny najednou, ale po částech, takže mají všichni dost místa a můžete si držet svoje tempo, protože kolem vás nejsou lidé, kteří by vás nutili běžet rychleji.


Jak jsem už zmiňovala, po každém kilometru proběhnete zónou, ve které vás zasypou barvami v prášku, tudíž je dobré mít s sebou sluneční brýle, které se mimochodem dají koupit i na místě. Jedno balení barvy dostanete i ve startovacím balíčku ( barva, tričko, číslo, náramek + drobnosti od sponzorů), ale dají se dokoupit na místě ,nebo objednat přes internet. V poslední zóně jsou letos nově i třpytky, jen mám pocit, že to ze sebe budu smývat ještě dlouho :D.
¨



Na konci obdržíte ještě medaili, takže máte pocit, že jste vrcholoví sportovci po nejtěžším závodě vašeho života a konečně se můžete spokojeně posadit do trávy s pocitem, že jste to zvládli.





Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky