This is not a book (TINAB) - úvod

Ahoj všichni!
Dnes bych vás chtěla seznámit s novým formátem článků, které teď budou vycházet. Jak už z názvu víte, bude se jednat o This is not a book (a ano, píšu to v angličtině, protože tuto knihu mám v angličtině).
Abych vám tuto knihu trochu přiblížila, je to něco, jako destrukční deník, akorát není tolik destrukční a je více kreativní. Na každé stránce je úkol, který musíte splnit. A to je přesně to, o co se chci v těchto článcích pokusit - vyplnit všechny úkoly v této knížce, která vlastně kniha není.
Napsala jsem si na barevné papírky čísla stránek ( celkem je 220 stránek, což znamená 109 papírků. jelikož úkoly jsou vždy na dvojstránce), a všechny jsem dala do tašky od LUSH ( o důvod víc ji mít na poličce vystavenou ). Postupně si budu před každým článkem losovat šest papírků, plnit úkoly a následně vám ukazovat svoje "výtvory" tady na blogu. O nadcházejících článcích budu jako obvykle informovat pomocí instagramu, takže se vyplatí mě tam sledovat. Ještě nutno dodat, že pro This is not a book budu používat označení TINAB, protože je to mnohem kratší.


A jaké jsou první čísla stránek?

184, 29, 90, 7, 43 a 166
Už brzy se tedy můžete těšit na článek s těmito úkoly. A pro fotky ze "zákulisí" článků, nebo tvoření TINAB sledujte instagram stories :)


Na závěr se na vás obracím s prosbou o radu- psát do knihy v angličtině nebo v češtině?

Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky